El Molí de l’Escala

  • Horari: Dimarts a Dissabte de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h
    Diumenge de 13.00 a 16.00 h.

    Dilluns tancat

L’hotel Molí de l’Escala està situat en un antic molí fariner amb més de 23 segles d’història completament rehabilitat. Les seves pedres parlen del passat grecoromà d’Empúries, amb la Via Heraclea, la primera gran via de comunicació, creuant l’edifici, i també se’n conserven elements dels segles XII, XVII i XIX

Jordi Jacas és el propietari i ànima del restaurant Molí de l’Escala. Després de passar per l’Albareda, el Jean Luc Figueras, la Casa Irene d’Arties i el Bulli de Roses, l’any 1999 es converteix en el responsable del Molí, defensant un concepte de cuina de proximitat i de temporada, amb un punt de creativitat i innovació, basada en el producte de qualitat. També dirigeix el restaurant de la Casa Club de l’Empordà Golf Club (Gualta). A més, i a través del servei de càtering Molí Càtering, gestiona la gastronomia a la llotja del Futbol Club Barcelona i a l’Auditori de Girona

Ofereix un ‘menú migdia’ de dilluns a divendres, ‘menú degustació’ i ‘menú Txuleton’.

Disposa d’una carta extensa amb productes de proximitat i cuina mediterrània. Treballa amb productes de temporada i té hort propi: “de l’hort a la taula”, cuidar al client i presumir d’empatia generant confiança.