S+
Necrològiques a Girona | Esqueles i Defuncions recents – Diari de Girona

Necrològiques i defuncions a Girona i província

En aquesta pàgina pots veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la província de Girona. També pots navegar pels dies i mesos del calendari i trobar les esqueles anteriors i necrològiques a Girona.

Troba aquí tota la informació sobre totes les defuncions de les comarques gironines, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d’altres. Consulta també el nostre directori de funeràries de la província de Girona, el qual inclou un llistat d’empreses que ofereixen aquest servei i les seves dades de contacte.

Si vols contractar una esquela, pots dirigir-te al l’apartat d'esqueles. Per consultes pots contactar amb nosaltres a necrologiques@ddg.cat o al 972 202 066


Necrològiques destacades d'avui

CASTELLó D'EMPúRIES

MN. JOAQUIM PLA I GALLART

Mn. Joaquim Pla i Gallart va néixer a Castelló d’Empúries el 27 de setembre de 1939. Després de fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona va ser ordenat prevere el 7 de juliol de 1963 a l’església de Sant Martí del Seminari. Exercí de vicari a Arbúcies i a les parròquies de Santa Maria del Mar de Palamós i Sant Esteve d’Olot. El 1970 va ser nomenat per formar part de l’equip sacerdotal de les parròquies de Santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós. El 1972, vicari d’Arenys de Mar fins al 1974, quan fou nomenat vicari cooperador de la parròquia de Sant Cugat de Salt. El 1977, notari-secretari de la Cúria de justícia, fins al 1983, quan fou nomenat notari-secretari de la Cúria diocesana, càrrec que exercí fins al 2010. De l’any 1979 fins al 1983 també exercí de regent de la parrò­quia de la Mare de Déu de la Pie­tat del Pont Major de Girona. Del 1981 al 1987, consiliari de la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i delegat epis­copal de Justícia i Pau. Del 1983 al 1987, delegat diocesà de Pastoral de Joves de la Delegació episcopal d’Apostolat Seglar. Del 1991 al 2010, adscrit a la parròquia de Sant Narcís de Girona. El 2010 va anar a residir a la residència sacerdotal Monestir de Banyoles i, des del 2012, residia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona. Ha mort a Girona el 21 de gener de 2020.

Necrològiques i defuncions del 22 de gener de 2020

HistòricDill
Dim
Dim
Dij
Div
Diss
Dmg


Alguns sants del dia:

Sants destacats de cada mes

Consulta aquí els sants del dia!